Vores Produkter

Print

På Ventegodtgaard dyrker vi friskhøstet frugt og grønt til salg i sommerhalvåret.

Vi startede med at dyrke økologiske broccoli, æbler og jordbær. Senere er der kommet flere andre grøntsager og frugterr til. Vi har også lanceret en æblemost og vi har planer om flere forarbejdede produkter. Vores produktion ændrer sig og udvides hele tiden og vi er altid på vej på nye spændende øko-eventyr.

jordbær_tb ærter_tb
squash_tb
æbler_tb aeblemost_tb Kartofler_tb

græskbar_tb

Økologi i verdens klasse

Øko-specialiteter

Æblemost:

Vi laver æblemost som er ufiltreret og ufortyndet. Vi har fået god respons på den. Så når vi får tid kunne vi tænke os at udvikle andre produkter.

 

Halloween Græskar:

Vi er begyndt at dyrke økologiske halloween græskar. De lægger op til en festlig begivenhed og samtidig er det afslutningen på vores sæson.

Bliv hurtigere og mere sikker på nettet.

Du bruger en ældre version af Internet Explorer. For at du får mest muligt ud af vores og andre internetsider, anbefaler vi dig at bruge en nyere browser.

Det vil betyde, at du får:

Opgradér Internet Explorer

Vi anbefaler, at du bruger den nyeste version af Internet Explorer 8, og den får du hurtigt og nemt ved at klikke her.

Det er gratis at opgradere til Internet Explorer på Microsofts hjemmeside. Der bliver ikke registreret oplysninger om dig eller din computer eller din version af Windows, når du henter den nye udgave.

Opgradering af Internet Explorer

Installér Firefox

Som alternativ er det også muligt at bruge Firefox 3, som er lige så sikker, er gratis og nem at bruge. Du kan godt have mere end én browser på din computer. Firefox er den næstmest anvendte browser og produceres af firmaet Mozilla

Installér Firefox